לקחת נשימה, בסביבה מותאמת
בעקבות המלחמה, רבים מאיתנו מתמודדים עם תחושות קשות, חרדות או טראומה שמקשות על היכולת לחזור לשגרה. במקומות הומי אדם, הרעש, האורות והצפיפות עלולים להציף ולהקשות. אנחנו בנט"ל מאמינים שאפשר לחזור לחיים משמעותיים גם לצד הכאב, וכי צעדים קטנים יכולים להוביל להחלמה גדולה.
לכן, בשיתוף פעולה עם קבוצת "ביג מרכזי קניות", אנו גאים להציג את המרכז השקט – מרחב מיוחד מופחת גירויים המותאם למתמודדים עם טראומה.
מה מיוחד במרכז השקט?
מתי ואיפה?
המרכז השקט פועל בכל יום ראשון הראשון בכל חודש, לאורך כל היום, בכל מרכזי הקניות של BIG ברחבי הארץ למעט BIG Fashion גלילות שעתיד להצטרף ליוזמה בקרוב.
צמיחה מתוך הקושי
מחקרים בתחום הצמיחה הפוסט-טראומטית, כפי שפיתח פרופ' טדסקי, מראים כי רבים מהמתמודדים עם טראומה מגלים בהדרגה כוחות חדשים, קשרים משמעותיים יותר ותחושת משמעות עמוקה בחייהם. הצעד הראשון בדרך להחלמה הוא לעתים פשוט היציאה מהבית והחזרה לפעילויות שאהבנו.
"אפשר לחזור לחיים גם לאחר טראומה קשה, ואפשר לחיות חיים טובים ומשמעותיים, גם אם החיים לא חוזרים ולא יכולים לחזור להיות מה שהיו לפני הטראומה." – אפרת שפרוט, מנכ"לית עמותת נט"ל
בואו לקחת את הצעד הראשון יחד איתנו
אנו מזמינים אתכם להצטרף אלינו במרכז השקט – מרחב שנוצר במיוחד עבורכם, כדי לאפשר לכם לחזור בהדרגה לפעילויות יומיומיות בסביבה תומכת ומותאמת.